ရံုးမွာေတာ့ အုန္းထမင္းခ်က္တာနဲ႔ဘာနဲ႔ညာနဲ႔.. ငါ့အိမ္မွာဆုိရင္ေတာ့ ဗုိက္ဆာတယ္ပဲ ေအာ္တတ္တယ္ဆုိၿပီး ေမြးသမိခင္က ေျပာတာနဲ႔ ဒီပိတ္ရက္မွာ အုန္းထမင္းခ်က္ျဖစ္တယ္..
လုပ္မယ္ဆုိရင္ အစဆံုး ကြကုိယ္ လုပ္ခ်င္တာမို႔.. ပုဇြန္ေျခာက္ေၾကာ္ကုိပါ ကုိယ္တုိင္ေၾကာ္တယ္..
အုန္းႏုိ႔နံ႔ပါတယ္ဆုိရံုေလာက္ပါတဲ့ အုန္းထမင္း..
အေမႊးန႔ံသာေတြနဲ႔ ၾကက္သားဟင္း...
ပုဇြန္ေျခာက္ေၾကာ္..
ၾကက္သြန္ခ်ဥ္...
လူႀကီးေတြကေတာ့ ေကာင္းတယ္ေပါ့.. ငါ့သမီးေလးခ်က္တာ..ဆုိၿပီး ေျပာၾကရွာပါတယ္...
ေနာက္ရက္က်ေတာ့ သာဂူျပင္ ထပ္လုပ္ျဖစ္တယ္.. ပထမတခါလုပ္တုန္းက ဓါတ္ပံုမရလုိက္လုိ႔ အခုမွပဲ သာဂူျပင္ အေၾကာင္း စရေတာ့မယ္..
https://www.facebook.com/ChawSusFoodFriends ကရတဲ့ သာဂူျပင္လုပ္နည္းေလးအတုိင္းလုပ္တာပါ.. သာဂူျပင္ကိုလည္း အုန္းထမင္းနည္းတူ တသက္လံုး မစားခဲ့ဖူးဘူး... စားခ်င္စရာေကာင္းတယ္လုိ႔လည္း မထင္ခဲ့မိဘူး.. ဒါေပမဲ့ မေခ်ာစုရဲ႕ ဓါတ္ပံုေလးကုိ ေတြ႕ေတာ့ ဘယ္လုိမွ မေနႏုိင္ေအာင္ စားခ်င္တာနဲ႔ သူခ်က္နည္းတင္ရင္ေတာ့ျဖင့္ လုပ္စားေတာ့မယ္ဆုိၿပီး ေတးထားလုိက္တယ္... အဲ့ဒါနဲ႔ပဲ သာဂူျပင္ဇာတ္လမ္းက စတာေပါ့...
စလုပ္ထဲက မေခ်ာစုရဲ႕နည္းအတုိင္း တေသြမတိမ္းလုိက္နာၿပီး အခ်ိန္အတြယ္ကစ လုပ္ေတာ့ အေတာ္အဆင္ေျပပါတယ္.. မီးဖုိ အေနထားကြာတာေၾကာင့္ သာဂူက်ိဳခ်ိန္တို႔ အာဗင္ထဲထည့္ခ်ိန္တုိ႔ ကြာေပမဲ့ အေတာ္အဆင္ေျပေျပေလးထြက္လာတယ္.. စားလုိ႔ေကာင္းလြန္းတာေၾကာင့္ ကုိယ္တုိင္က ထပ္စားခ်င္တာတေၾကာင္း.. အကုန္လံုးက ေတာင္းဆိုတာတေၾကာင္းေၾကာင့္.. ပစၥည္းေတြက်န္ေသးတယ္ဆုိတာကုိ အေၾကာင္းျပဳၿပီး ထပ္လုပ္သည္ေပါ့.. ဒါလည္း မေလာက္ျပန္ပါဘူး.. ရံုးကလူေတြက နဲနဲပဲစားရလုိ႔ဆုိကာ.. ထပ္လုပ္ေကၽြးရပါဦးမယ္.. ဘယ္ေလာက္ေကာင္းလဲဆုိတာေတာ့ ပံုတြင္ရႈ..
No comments:
Post a Comment